Welkom op Bruidsstomerij.nl

Van harte gefeliciteerd met uw huwelijk!
 

Behandeling van uw trouwjurk en trouwkostuum

Bruidsjaponnen worden uiteraard niet op dezelfde manier gereinigd als andere kledingstukken. Het zijn exclusieve kledingstukken van hoge kwaliteit, samengesteld uit tere stoffen, die voor u een hoge emotionele waarde hebben en uitsluitend door een specialistisch bedrijf behandeld mogen en kunnen worden. De Bruidsstomerij is  specialist voor het stomen van uw trouwjurk, ongeacht de soort stoffen zoals; tule, taft, zijde, organza enz, of een samenstelling hiervan.

Door het intern ontwikkelen van een nieuw reinigingsprocedé is het mogelijk om gedragen bruidskleding met alle soorten vlekken zoals bijvoorbeeld straatvuil, drank, boenwas en andere soorten hardnekkige vlekken, die eerst niet (geheel) te verwijderen waren, bij De Bruidsstomerij wel te verwijderen zijn. Dit mede door enkele jaren research en ontwikkeling.

Als u besluit uw bruidsjapon bij De Bruidsstomerij te laten reinigen dan bekijken wij wat de beste door ons ontwikkelde reinigingsmethode is voor uw bruidsjapon, want iedere bruidsjurk is uniek van stof en samenstelling. Welke methode wij ook kiezen, wij geven altijd 100% Schoongarantie, garantie op alle applicaties* en kwaliteitsgarantie. Zodat uw trouwjurk er ook na het trouwen weer stralend uit ziet!

Als u uw trouwjapon na het huwelijksfeest weer snel en 100% schoon terug wilt hebben breng deze dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee maanden vanaf trouwdatum, naar De Bruidsstomerij dan bent u gegarandeerd van onze 100% Schoongarantie.

Herstellen en vermaken van bruidsjaponnen

Onze gediplomeerde coupeuses werken dagelijks met de meest delicate stoffen om ze te vermaken en te repareren. Het komt zeer regelmatig voor dat tijdens het trouwfeest uw bruidsjapon beschadigd raakt. Voor het repareren van uw bruidsjapon bent u bij De Bruidsstomerij aan het juiste adres.

Natuurlijk kunt u ook de kleding van de bruidegom bij ons laten vermaken of repareren.
Voor het repareren of vermaken van uw dagelijkse kleding kunt u terecht op
www.cleaning-boetiek.nl

(*) zie behandeling bruidskleding.