Welkom op Bruidsstomerij.nl

Van harte gefeliciteerd met uw huwelijk!
 

Wij geven 100% Schoongarantie op het reinigen van uw dierbare bruidsjapon
Als énige in Nederland en België

De trouwdag, de dag der dagen; het is voor ieder bruidspaar de mooiste dag uit het leven. Geen wonder dat die dag dan ook achteraf gekoesterd wordt; met gedachten, met foto’s en.....met het bewaren van de bruidsjapon die de bruid tot het stralende middelpunt van de bruiloft maakte.

Ofschoon uw trouwjurk het ook na de bruiloft verdient om er op haar best uit te zien, doet ze dat vaak niet. Niet elke stomerij is immers in staat om de sporen van een hele dag feesten te verhelpen. Straatvuil, bier- en wijnvlekken, zweetplekken, boenwas van de dansvloer etc. Ze maken is niet zo moeilijk, maar ze 100% verwijderen is wel een kunst. En die kunst beheerst De Bruidsstomerij.

Enkele collega stomerijen beweren dat de onderste rand niet helemaal schoon kan worden omdat het vuil ingesleten zou zijn, bij De Bruidsstomerij is zelfs ook de onderste rand van uw bruidsjapon weer 100% schoon.

Waar de meeste collega's beloven uw bruidsjapon weer redelijk schoon te maken, en garantie geven maar géén 100% Schoongarantie, gaan wij verder met onze
100% Schoongarantie zodat uw bruidsjapon vlekkeloos schoon en weer straalt als op uw trouwdag.

De Bruidsstomerij geeft echt als énige bedrijf in Nederland een 100% Schoongarantie en 100% applicatiegarantie* op het reinigen van uw bruidsjurk!


(*) zie behandeling bruidskleding.

Huwelijksfeest met uw unieke trouwjurk
Zeer vuil van het trouwfeest
Uw bruidsjurk weer 100% schoon!
Prachtig schoon en als nieuw!